Зачекайте...

181 Харчові технології

ФПіХВ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 9 • БМ 1 • К 8
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Дієтичне харчування і харчова безпека
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 6459-3401131 А. Г. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
2 Алфьоров І. М. 132.000 Рекомендовано (к) 132
  • Фахове випробування: 132
3 Коц А. В. 128.000 Рекомендовано (к) 128
  • Фахове випробування: 128
4 Чорна Ю. В. 184.000 Допущено 184
  • Фахове випробування: 184