Зачекайте...

181 Харчові технології

ФХХТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 9м
ВМ 4 • К 4
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кривошея М. В. 144.500 Допущено 134 155
  • Українська мова: 134
  • Історія України: 155
2 Канюра В. Г. 132.500 128 137
  • Українська мова: 128
  • Математика: 137
3 Руднєв Д. О. 118.000 Відмова 119 117
  • Українська мова: 119
  • Математика: 117