Зачекайте...

181 Харчові технології

ФХТБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 5м
ВМ 6 • К 6
Заяв 9
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 18
  • Конкурс на бюджет: 2.4
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рекомендован на контракт: 2
  • Рейтингові списки 2021 року
  • Подано заяв: 9
  • Конкурс на бюджет: 0.67
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 7
  • Рекомендован на контракт: 7
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Біданець В. О. 0.000 До наказу (к) +
2 Кушик З. Р. 0.000 До наказу (к) +
3 Бариш М. В. 0.000 До наказу (к) +
4 Сторощук А. М. 0.000 До наказу (к) +
5 Музичка І. М. 0.000 До наказу (к) +
6 Васьків С. І. 0.000 До наказу (к) +
7 Грицак Б. С. 0.000 Допущено
8 Рип`янський О. Б. 0.000 Допущено
9 Демчишина І. С. 0.000 Допущено