Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ННІБА Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 25 • К 25
Заяв 17
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Оригіналів: 9
  • Рекомендовано всього: 13
  • Рекомендован на контракт: 13
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 10
  • Конкурс на бюджет: 3.33
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кухар Д. Р. 0.000 Рекомендовано (к) +
2 Стефанюк А. М. 0.000 Рекомендовано (к)
3 Поліщук Г. В. 0.000 Рекомендовано (к) +
4 Мошчич Л. І. 0.000 Рекомендовано (к) +
5 Родіонова О. В. 0.000 Рекомендовано (к) +
6 Мочалов Т. І. 0.000 Рекомендовано (к) +
7 Паталаха Г. М. 0.000 Рекомендовано (к) +
8 Іовенко В. В. 0.000 Рекомендовано (к) +
9 Костюк Є. В. 0.000 Рекомендовано (к) +
10 Конопляник А. В. 0.000 Рекомендовано (к)
11 Багрянцева О. С. 0.000 Рекомендовано (к)
12 Федорова Г. В. 0.000 Рекомендовано (к) +
13 Феденко І. С. 0.000 Рекомендовано (к)
14 Рудик А. О. 0.000 Зареєстровано
15 Куркан А. В. 0.000 Зареєстровано
16 Баламуш С. Ф. 0.000 Зареєстровано
17 Савинська А. О. 0.000 Зареєстровано