Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФТВБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 9м
ВМ 5 • К 5
Заяв 6
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 46
  • Конкурс на бюджет: 1.28
  • Зараховано: 34
  • Оригіналів: 34
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Фоменко О. С. 142.500 До наказу (к) 139 146
  • Українська мова: 139
  • Історія України: 146
+
2 Вергал А. В. 131.000 До наказу (к) 124 138
  • Українська мова: 124
  • Біологія: 138
+
3 Кердікошвілі Д. Р. 114.500 До наказу (к) 107 122
  • Українська мова: 107
  • Біологія: 122
+
4 Черненко Д. А. 113.500 До наказу (к) 127 100
  • Українська мова: 127
  • Математика: 100
+
5 Максимович О. О. 103.000 До наказу (к) 103 103
  • Українська мова: 103
  • Історія України: 103
+
6 Шморгун А. В. 117.500 Рекомендовано (к) 103 132
  • Українська мова: 103
  • Історія України: 132