Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФТВіППТВ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 9м
ВМ 24 • К 24
Заяв 9
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 91
  • Конкурс на бюджет: 2.08
  • Зараховано: 25
  • Оригіналів: 28
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендовано на бюджет: 3
  • Рейтингові списки 2021 року
  • Подано заяв: 78
  • Конкурс на бюджет: 1.5
  • Зараховано: 20
  • Оригіналів: 20
  • Рекомендовано всього: 8
  • Рекомендовано на бюджет: 8
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 77-7433993 С. С. 0.000 Допущено Квота-2
2 Керницький Є. О. 0.000 Допущено
3 Грига А. В. 0.000 Допущено
4 Федченко Б. М. 0.000 Допущено
5 Лойко О. С. 0.000 Допущено
6 Жданюк М. Л. 0.000 Допущено
7 Закревський В. О. 0.000 Допущено
8 Нагорна А. А. 0.000
9 Батютенко К. В. 0.000