Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФТВіППТВ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 9м
ВМ 40 • К 40
Заяв 17
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 10
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Денисюк А. Л. 0.000 До наказу (к) +
2 Кираль Я. Г. 0.000 До наказу (к) +
3 Христюк Н. С. 0.000 До наказу (к) +
4 Курченко А. О. 0.000 До наказу (к) +
5 Струк І. В. 0.000 До наказу (к) +
6 Калагур В. О. 0.000 До наказу (к) +
7 Кириліна Т. П. 0.000 До наказу (к) +
8 Плаксій М. А. 0.000 До наказу (к) +
9 Юрченко І. Г. 0.000 До наказу (к) +
10 Козяр Є. О. 0.000 Рекомендовано (к) +
11 Пащук І. І. 0.000 Допущено
12 Мікосянчик Т. Ю. 0.000 Допущено
13 Кравецький В. О. 0.000 Допущено
14 Нікітюк Н. В. 0.000 Допущено
15 Бровченко В. В. 0.000 Допущено
16 Коваль І. П. 0.000 Допущено
17 Резвін О. С. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)