Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІРГБТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 9м
ВМ 10 • К 10
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 10
  • Конкурс на бюджет: 2.5
  • Рекомендовано всього: 10
  • Рекомендовано на бюджет: 4
  • Рекомендован на контракт: 6
  • Рейтингові списки 2020 року
  • Подано заяв: 11
  • Конкурс на бюджет: 3.67
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 9
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кочерга І. А. 134.500 До наказу (к) 133 136
  • Українська мова: 133
  • Математика: 136
+
2 Гайдаєнко О. В. 132.500 До наказу (к) 140 125
  • Українська мова: 140
  • Математика: 125
+
3 Кожухов П. С. 127.000 Допущено 132 122
  • Українська мова: 132
  • Математика: 122
4 Бень В. Р. 149.000 154 144
  • Українська мова: 154
  • Історія України: 144
5 Данчук К. Ю. 134.500 135 134
  • Українська мова: 135
  • Історія України: 134