Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФТВіППТВ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 70 • К 70
Заяв 27
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 16
  • Оригіналів: 16
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Попович О. М. 0.000 До наказу (к) +
2 Онищук В. В. 0.000 До наказу (к) +
3 Кременчук В. Л. 0.000 До наказу (к) +
4 Панчук М. О. 0.000 До наказу (к) +
5 Склярук О. В. 0.000 До наказу (к) +
6 Юрченко С. М. 0.000 До наказу (к) +
7 Сторож В. С. 0.000 До наказу (к) +
8 Столяр Я. А. 0.000 До наказу (к) +
9 Колодій Я. А. 0.000 До наказу (к) +
10 Шевчук В. В. 0.000 До наказу (к) +
11 Бакшеєв А. К. 0.000 До наказу (к) +
12 Депутат Б. Л. 0.000 До наказу (к) +
13 Джунь В. І. 0.000 До наказу (к) +
14 Межевика А. М. 0.000 До наказу (к) +
15 Гудима І. Г. 0.000 До наказу (к) +
16 Бігас О. М. 0.000 До наказу (к) +
17 Юхимець В. А. 0.000 Допущено
18 Скрипник О. О. 0.000 Зареєстровано
19 Бараболя А. П. 0.000 Зареєстровано
20 Грибик Р. І. 0.000 Зареєстровано
21 Цівак В. В. 0.000 Зареєстровано
22 Слободяник І. С. 0.000 Зареєстровано
23 Вовк П. В. 0.000 Зареєстровано
24 Михайлик В. М. 0.000 Зареєстровано
25 Ломачинський М. О. 0.000 Зареєстровано
26 Гижко А. В. 0.000 Зареєстровано
27 Данилюк І. В. 0.000 Зареєстровано