Зачекайте...

181 Харчові технології

ТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 0
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Капура Н. В. 0.000 До наказу (к) +
2 Дегтярьова О. Д. 0.000 До наказу (к) +
3 Колчаг В. В. 0.000 До наказу (к) +
4 Єшільдал Х. М. 0.000 До наказу (к) +
5 Гончаренко О. В. 0.000 До наказу (к) +