Зачекайте...

181 Харчові технології

ФГРТБIПВФД Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 5м
ВМ 15 • К 15
Заяв 29
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології харчування
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 10
  • Рекомендовано всього: 18
  • Рекомендован на контракт: 18
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Нашеда І. І. 0.000 До наказу (к) +
2 Бабич Н. А. 0.000 До наказу (к) +
3 Бершадський О. С. 0.000 До наказу (к) +
4 Ганчо А. В. 0.000 До наказу (к) +
5 Дмитренко А. О. 0.000 До наказу (к) +
6 Федорчук В. В. 0.000 До наказу (к) +
7 Шевченко М. В. 0.000 До наказу (к) +
8 Нефедова М. А. 0.000 До наказу (к) +
9 Федоренко Д. О. 0.000 До наказу (к) +
10 Ніколайчук Ю. І. 0.000 До наказу (к) +
11 Олійник Д. М. 0.000 Рекомендовано (к)
12 Герасімова М. А. 0.000 Рекомендовано (к)
13 Шум Л. В. 0.000 Рекомендовано (к)
14 Редчиц К. Я. 0.000 Рекомендовано (к)
15 Ярощук А. О. 0.000 Рекомендовано (к)
16 Зварич О. М. 0.000 Рекомендовано (к)
17 Митько М. В. 0.000 Рекомендовано (к)
18 Красюн А. В. 0.000 Рекомендовано (к)
19 Чайковська Л. В. 0.000 Рекомендовано (к)
20 Чередніченко Д. С. 0.000 Рекомендовано (к)
21 Коржова О. М. 0.000 Рекомендовано (к)
22 Відавська К. О. 0.000 Рекомендовано (к)
23 Прожижко А. О. 0.000 Рекомендовано (к)
24 Бойко М. В. 0.000 Рекомендовано (к)
25 Пушенко В. В. 0.000 Рекомендовано (к)
26 Бахмацький Р. А. 0.000 Рекомендовано (к)
27 Кобець О. Є. 0.000 Рекомендовано (к)
28 Кравченко А. В. 0.000 Рекомендовано (к)
29 Бершадський О. С. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)