Зачекайте...

181 Харчові технології

ІТФ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 7 • К 7
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Луговська А. В. 115.500 До наказу (к) 113 118
  • Українська мова: 113
  • Біологія: 118
+
2 Горобець Ю. С. 112.000 До наказу (к) 116 108
  • Українська мова: 116
  • Біологія: 108
+
3 Закревська В. В. 153.000 Допущено 147 159
  • Українська мова: 147
  • Математика: 159
4 Могилко І. Ю. 130.500 143 118
  • Українська мова: 143
  • Математика: 118