Зачекайте...

181 Харчові технології

ХТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 4м
ВМ 0
Заяв 9
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія харчування
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Басюк Ю. В. 0.000 До наказу (к) +
2 Жила І. О. 0.000 До наказу (к) +
3 Постоловка В. І. 0.000 До наказу (к) +
4 Григоренко О. В. 0.000 До наказу (к) +
5 Кравченко Д. В. 0.000 Допущено
6 Кудренко Р. Є. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
7 Дядечко А. Є. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
8 Братко Р. С. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
9 Дрючило Д. О. 0.000 Відмова