Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТБРП Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 9м
ВМ 4 • БМmax 3
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 1
Квота 2 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології харчування (в ресторанному господарстві)
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=0.5
Математика , k=0.5
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Волошина О. П. Пр. 1 138.000 До наказу (б) 145 131
  • Українська мова: 145
  • Математика: 131
  • ГК: 1.02
+
2 Лук`яненко А. В. Пр. 1 135.500 До наказу (б) 133 138
  • Українська мова: 133
  • Математика: 138
  • ГК: 1.02
+
3 Зайченко І. Г. К 134.000 До наказу (к) 140 128
  • Українська мова: 140
  • Математика: 128
+
4 Кузьменко А. С. Пр. 2 167.000 172 162
  • Українська мова: 172
  • Математика: 162
  • ГК: 1.02