Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ВСП«ПФКЗВО«ДУ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 9м
ВМ 15 • БМ 5 • К 10
Заяв 7 • Конкурс на бюджет 1.4
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Українська мова , k=1.25
Математика , k=1.25
Історія України , k=1.25
Індивідуальна усна співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Михайлов М. О. 180.000 До наказу (б) 180
  • Індивідуальна усна співбесіда: 180
+
2 Загоруйко М. Д. 168.000 До наказу (б) 168
  • Індивідуальна усна співбесіда: 168
+
3 Петрівська Д. В. 161.000 До наказу (б) 120 138
  • Українська мова: 120
  • Математика: 138
+
4 Іващенко Т. П. 135.000 До наказу (б) 135
  • Індивідуальна усна співбесіда: 135
+
5 Недокушев Е. Р. 130.000 До наказу (б) 130
  • Індивідуальна усна співбесіда: 130
+
6 Кінаш Н. В. 175.000 Допущено 139 118 144
  • Українська мова: 139
  • Математика: 118
  • Історія України: 144
  • СК: 1.05
7 Солярик О. О. 131.000 Допущено 125
  • Індивідуальна усна співбесіда: 125
  • СК: 1.05