Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ВСП«ПФКЗВО«ДУ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 9м
ВМ 0
Заяв 9
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Петрівська В. В. 0.000 Допущено
2 Шкапоїд Я. В. 0.000 Допущено
3 Коржак В. В. 0.000 Допущено
4 Шкапоїд В. В. 0.000 Допущено
5 Семенов П. О. 0.000 Допущено
6 Бритик І. С. 0.000 Допущено
7 Вишневський В. І. 0.000 Допущено
8 Кузьмінський М. М. 0.000 Допущено
9 Балик В. Д. 0.000 Зареєстровано