Зачекайте...

181 Харчові технології

ФРГТБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 5м
ВМ 1 • К 1
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія та організація ресторанного бізнесу
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Глєбова І. Є. 0.000 До наказу (к) +
2 Ордатій Д. І. 0.000 До наказу (к) +
3 Жуков В. В. 0.000 Допущено
4 Мірошніченко Д. О. 0.000 Допущено
5 Білановський Д. В. 0.000 Допущено
6 Макітренко І. М. 0.000 Допущено
7 Нагорний В. С. 0.000 Допущено