Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Інженерно-технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 10м
ВМ 0
Заяв 14
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва і переробки продукції бджільництва
Індивідуальна усна співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Будагян С. З. 0.000 Відмова
2 Дудко М. Ю. 0.000 Відмова
3 Чолак М. В. 0.000 Відмова
4 Кучер Б. В. 0.000 Відмова
5 Мартинюк А. С. 0.000 Відмова
6 Яцкова В. В. 0.000 Відмова
7 Крикливець В. М. 0.000 Відмова
8 Брезденюк Б. О. 0.000 Відмова
9 Теслюк Д. Р. 0.000 Відмова
10 Матещук Р. Ю. 0.000 Відмова
11 Буряк Я. О. 0.000 Відмова
12 Левицький О. О. 0.000 Відмова
13 Цимбалюк Д. П. 0.000 Відмова
14 Варга Б. В. 0.000 Відмова