Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТЗіЗБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 9м
ВМ 3 • К 3
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 60
  • Конкурс на бюджет: 3.18
  • Зараховано: 16
  • Оригіналів: 16
  • Рекомендовано всього: 42
  • Рекомендован на контракт: 42
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гнусарєв О. О. 0.000 До наказу (к) +
2 Стрій Є. Є. 0.000 До наказу (к) +
3 Полончук А. В. 0.000 Рекомендовано (к)
4 Коваленко М. М. 0.000 Рекомендовано (к)
5 Коркожа Д. А. 0.000 Рекомендовано (к)