Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТМСО Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 24 • К 24
Заяв 11
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 8
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Стрілець В. Д. 0.000 До наказу (к) +
2 Лівінська Т. О. 0.000 До наказу (к) +
3 Дембіцький В. В. 0.000 До наказу (к) +
4 Коваленко С. І. 0.000 До наказу (к) +
5 Матушинський Д. В. 0.000 До наказу (к) +
6 Завальнюк О. О. 0.000 До наказу (к) +
7 Килимчук Д. С. 0.000 До наказу (к) +
8 Попенко Т. С. 0.000 До наказу (к) +
9 Корпалюк І. О. 0.000 Рекомендовано (к)
10 Синявський В. П. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
11 Синявська А. В. 0.000 Відмова