Зачекайте...

181 Харчові технології

Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 5м
ВМ 5 • БМmax 5
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 0.8
Квота 1 1
Квота 2 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.2 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія , k=0.3 , мін.бал 100
Географія , k=0.3 , мін.бал 100
Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Баняс В. В. Пр. 2 146.778 До наказу (б) 151 138 148
  • Українська мова: 151
  • Математика: 138
  • Історія України: 148
  • ГК: 1.02
+
2 Копча Л. М. Пр. 2 139.434 До наказу (б) 143 134 134
  • Українська мова: 143
  • Математика: 134
  • Історія України: 134
  • ГК: 1.02
+
3 Яцина А. В. Пр. 1 131.070 Допущено 132 122 127
  • Українська мова: 132
  • Математика: 122
  • Біологія: 127
  • ГК: 1.02
4 Світлинець Л. М. Пр. 1 151.470 Відхилено (б) 157 144 147
  • Українська мова: 157
  • Математика: 144
  • Історія України: 147
  • ГК: 1.02