Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТУСО Бакалавр (на основі: Фаховий молодший бакалавр) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 2 • К 2
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія та організація ресторанного бізнесу
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Тидаш Ю. Г. 153.000 До наказу (к) 157 149
  • Українська мова: 157
  • Історія України: 149
+
2 Болюк С. Я. 149.000 До наказу (к) 160 138
  • Українська мова: 160
  • Історія України: 138
+