Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

ФТУСО Бакалавр (на основі: Фаховий молодший бакалавр) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 1 • К 1
Заяв 2
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Федорчук О. С. 116.500 До наказу (к) 127 106
  • Українська мова: 127
  • Історія України: 106
+
2 Словак О. В. 154.000 Відхилено (к) 166 142
  • Українська мова: 166
  • Історія України: 142