Зачекайте...

181 Харчові технології

Технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 0
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології / Інноваційні технології та організація громадського харчування
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бабак В. В. 0.000 До наказу (к) +
2 Кушнір Б. О. 0.000 До наказу (к) +
3 Скрипченко О. В. 0.000 До наказу (к) +
4 Шеремета М. І. 0.000 Зареєстровано
5 Кузьминецька К. С. 0.000 Зареєстровано
6 Ходзинський Д. О. 0.000 Зареєстровано