Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 30 • К 30
Заяв 25
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Зараховано: 17
  • Оригіналів: 17
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Барна О. В. 0.000 До наказу (к) +
2 Бенце Р. Р. 0.000 До наказу (к) +
3 Гладченко А. Д. 0.000 До наказу (к) +
4 Гончарова Г. К. 0.000 До наказу (к) +
5 Дімітрічак А. В. 0.000 До наказу (к) +
6 Крайч О. В. 0.000 До наказу (к) +
7 Марко В. І. 0.000 До наказу (к) +
8 Медянка Г. В. 0.000 До наказу (к) +
9 Молнар В. І. 0.000 До наказу (к) +
10 Петричко Н. М. 0.000 До наказу (к) +
11 Петрушевська Д. В. 0.000 До наказу (к) +
12 Подлеснюк Л. О. 0.000 До наказу (к) +
13 Регецій А. М. 0.000 До наказу (к) +
14 Сарканич Є. С. 0.000 До наказу (к) +
15 Соболева Я. Г. 0.000 До наказу (к) +
16 Темір І. С. 0.000 До наказу (к) +
17 Югас А. П. 0.000 До наказу (к) +
18 Ковердан А. В. 0.000 Рекомендовано (к)
19 Анталовці Е. В. 0.000 Допущено
20 Драгушинець Д. В. 0.000 Допущено
21 Мартин В. В. 0.000 Допущено
22 Сірченко Я. О. 0.000 Допущено
23 Скляров Я. П. 0.000 Допущено
24 Сташевська Ю. Ю. 0.000 Допущено
25 Тоцька В. О. 0.000 Допущено