Зачекайте...

181 Харчові технології

ФМГРСТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 1р 9м
ВМ 3 • К 3
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Касіян І. В. 139.000 До наказу (к) 138 140
  • Українська мова: 138
  • Математика: 140
+
2 Машталап К. А. 138.000 Допущено 145 131
  • Українська мова: 145
  • Математика: 131