Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 10м
ВМ 7 • К 7
Заяв 10
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мельник В. В. 0.000 До наказу (к) +
2 Гордійчук О. А. 0.000 До наказу (к) +
3 Гаврилаш В. В. 0.000 До наказу (к) +
4 Овелько А. Ф. 0.000 До наказу (к) +
5 Пелих О. А. 0.000 До наказу (к) +
6 Чоропіта К. М. 0.000 До наказу (к) +
7 Гулей В. І. 0.000 До наказу (к) +
8 Овелько Т. Ф. 0.000 До наказу (к) +
9 Тодеренчук О. Р. 0.000 Допущено
10 Боднарюк С. В. 0.000 Допущено