Зачекайте...

181 Харчові технології

Технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 30
Заяв 17
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Вовк П. В. 0.000 До наказу (к) +
2 Коваль К. С. 0.000 Допущено
3 Іщук О. В. 0.000 Зареєстровано
4 Протасенко Р. В. 0.000 Зареєстровано
5 Зарічанська М. Ю. 0.000 Зареєстровано
6 Мороз В. І. 0.000 Зареєстровано
7 Садич М. І. 0.000 Зареєстровано
8 Григоренко М. В. 0.000 Зареєстровано
9 Палазюк Т. Ю. 0.000 Зареєстровано
10 Лєдньов-Щукін Г. С. 0.000 Зареєстровано
11 Околіт Н. В. 0.000 Зареєстровано
12 Крива О. А. 0.000 Зареєстровано
13 Кравчук Я. А. 0.000 Зареєстровано
14 Кривенко А. О. 0.000 Зареєстровано
15 Бондарчук А. С. 0.000 Зареєстровано
16 Скакун М. П. 0.000 Зареєстровано
17 Каленюк І. В. 0.000 Зареєстровано