Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВТБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 9м
ВМ 2 • К 2
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології продуктів бродіння та виноробства
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 23
  • Конкурс на бюджет: 3.6
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 21
  • Рекомендован на контракт: 21
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кирилюк В. В. 0.000 До наказу (к) +
2 Ляшенко Б. Є. 0.000 Рекомендовано (к)
3 Георгієв І. М. 0.000 Рекомендовано (к)
4 Чернов А. Г. 0.000 Рекомендовано (к)
5 Мамрич С. С. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Гордієнко М. П. 0.000 Рекомендовано (к)