Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВТБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 9м
ВМ 2 • К 2
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних і питних вод
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 23
  • Конкурс на бюджет: 3.6
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 21
  • Рекомендован на контракт: 21
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Коваленко М. М. 0.000 До наказу (к) +
2 Стрій Є. Є. 0.000 Рекомендовано (к)
3 Гордієнко М. П. 0.000 Рекомендовано (к)