Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 9м
ВМ 30 • К 30
Заяв 22
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 8
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 486
  • Конкурс на бюджет: 1.92
  • Зараховано: 117
  • Оригіналів: 117
  • Рекомендовано всього: 350
  • Рекомендован на контракт: 350
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гудим Є. В. 0.000 До наказу (к) +
2 Олійник Д. М. 0.000 До наказу (к) +
3 Соболєв Є. В. 0.000 До наказу (к) +
4 Горішний Ю. М. 0.000 До наказу (к) +
5 Недолешко В. С. 0.000 До наказу (к) +
6 Ящук І. Р. 0.000 До наказу (к) +
7 Клюс О. Ю. 0.000 До наказу (к) +
8 Джевага К. О. 0.000 До наказу (к) +
9 Кубасова Н. О. 0.000 Відхилено (к)
10 Лега М. В. 0.000 Відхилено (к)
11 Москалюк Б. Г. 0.000 Відхилено (к)
12 Пацюк М. Є. 0.000 Відхилено (к)
13 Ткаченко І. М. 0.000 Відхилено (к)
14 Шепотин Н. О. 0.000 Відхилено (к)
15 Левківський Д. К. 0.000 Відхилено (к)
16 Палівода Н. В. 0.000 Відхилено (к)
17 Топалов М. П. 0.000 Відхилено (к)
18 Єрмоленко А. С. 0.000 Відхилено (к)
19 Дубік В. С. 0.000 Відхилено (к)
20 Недолешко В. С. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
21 Іщенко Д. Я. 0.000 Відмова
22 Кузьменко О. В. 0.000 Відмова