Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТТХПіПБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 9м
ВМ 3 • К 3
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології м’ясних і рибних продуктів
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 45
  • Конкурс на бюджет: 3.6
  • Рекомендовано всього: 44
  • Рекомендовано на бюджет: 10
  • Рекомендован на контракт: 34
  • Рейтингові списки 2020 року
  • Подано заяв: 22
  • Конкурс на бюджет: 5
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 20
  • Рекомендован на контракт: 20
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Прусатій О. О. 0.000 До наказу (к) +
2 Корміч О. А. 0.000 До наказу (к) +
3 Чайка Д. С. 0.000 До наказу (к) +