Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТУСО Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м
ВМ 9 • К 9
Заяв 11
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Заяць Н. Р. 0.000 До наказу (к) +
2 Калита А. С. 0.000 До наказу (к) +
3 Салига М. О. 0.000 До наказу (к) +
4 Белоус Т. А. 0.000 До наказу (к) +
5 Качур А. В. 0.000 До наказу (к) +
6 Вайда А. І. 0.000 До наказу (к) +
7 Назаров Н. А. 0.000 До наказу (к) +
8 Глушко Р. В. 0.000 До наказу (к) +
9 Томашівська В. В. 0.000 До наказу (к) +
10 Дутко Б. Б. 0.000
11 Демчишина І. С. 0.000 Відмова