Зачекайте...

181 Харчові технології

ФПіХВ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 2 • К 2
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Чубаха О. В. 0.000 До наказу (к) +
2 Валюх К. Д. 0.000 До наказу (к) +
3 Залогіна О. Г. 0.000 Рекомендовано (к) +
4 Павлова Г. Є. 0.000 Рекомендовано (к) +