Зачекайте...

181 Харчові технології

ФРГТБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 57 • К 57
Заяв 9
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології та бізнес
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Березова Г. О. 0.000 До наказу (к) +
2 Лут І. І. 0.000 До наказу (к) +
3 Чорний Б. В. 0.000 До наказу (к) +
4 Палагнюк О. Л. 0.000 До наказу (к) +
5 Голуб Б. С. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Гаценко А. С. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Гайда О. С. 0.000 Рекомендовано (к)
8 Удовенко Т. В. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Шрам Т. В. 0.000 Рекомендовано (к)