Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ТВіППТ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 9м
ВМ 30 • К 30
Заяв 10
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 89
  • Конкурс на бюджет: 1.5
  • Зараховано: 24
  • Оригіналів: 25
  • Рекомендовано всього: 33
  • Рекомендован на контракт: 33
  • Рейтингові списки 2021 року
  • Подано заяв: 59
  • Конкурс на бюджет: 0.87
  • Зараховано: 12
  • Оригіналів: 12
  • Рекомендовано всього: 37
  • Рекомендован на контракт: 37
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Коляка В. В. 0.000 До наказу (к) +
2 Марченко Л. І. 0.000 До наказу (к) +
3 Маслак Є. В. 0.000 До наказу (к) +
4 Михайлютенко Я. Е. 0.000 До наказу (к) +
5 Молодецький Д. О. 0.000 До наказу (к) +
6 Рябець О. С. 0.000 До наказу (к) +
7 Бойченко Д. О. 0.000 Рекомендовано (к)
8 Сіренко М. О. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Батютенко К. В. 0.000
10 Пилипенко І. С. 0.000