Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ННІЗіДО Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 9м
ВМ 9 • К 9
Заяв 9
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гонголь А. В. 0.000 До наказу (к) +
2 Вітюк В. В. 0.000 До наказу (к) +
3 Наумчук М. М. 0.000 До наказу (к) +
4 Наумчук Д. О. 0.000 До наказу (к) +
5 Кохан І. А. 0.000 До наказу (к) +
6 Барсуковська О. В. 0.000 До наказу (к) +
7 Демчук О. В. 0.000 До наказу (к) +
8 Блажко Л. А. 0.000 До наказу (к) +
9 Гринюк А. О. 0.000