Зачекайте...

181 Харчові технології

ХФ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 9м
ВМ 20
Заяв 11
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 158
  • Конкурс на бюджет: 5.26
  • Зараховано: 34
  • Оригіналів: 34
  • Рекомендовано всього: 45
  • Рекомендован на контракт: 45
  • Рейтингові списки 2021 року
  • Подано заяв: 119
  • Конкурс на бюджет: 5.47
  • Зараховано: 17
  • Оригіналів: 18
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шинкарук Є. М. 0.000 До наказу (к) +
2 Назаренко Н. О. 0.000 До наказу (к) +
3 Мельник М. М. 0.000 До наказу (к) +
4 Гаркуша П. М. 0.000 До наказу (к) +
5 Демиденко О. С. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Скрипник Т. А. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Шаповалов Д. В. 0.000 Рекомендовано (к)
8 Тищенко В. А. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Кучеренко К. Р. 0.000 Рекомендовано (к)
10 Бєлослудцева М. Є. 0.000
11 Войцуцька Б. С. 0.000