Зачекайте...

181 Харчові технології

ФІТХіРГБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 5 • К 5
Заяв 9
Виробництво та технології / Харчові технології / Інноваційні технології ресторанного бізнесу
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Запорожан В. П. 0.000 До наказу (к) +
2 Шумилова І. С. 0.000 До наказу (к) +
3 Грек В. В. 0.000 Зареєстровано
4 Телющенко Р. І. 0.000 Зареєстровано
5 Назарова К. Є. 0.000 Зареєстровано
6 Казарінов В. О. 0.000 Зареєстровано
7 Мустяца О. В. 0.000 Зареєстровано
8 Мазур В. О. 0.000 Зареєстровано
9 Нікітчина Д. П. 0.000 Зареєстровано