Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТЗіЗБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 9м
ВМ 0
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 60
  • Конкурс на бюджет: 3.18
  • Зараховано: 16
  • Оригіналів: 16
  • Рекомендовано всього: 42
  • Рекомендован на контракт: 42
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Тиндюк Ю. М. 0.000 Допущено
2 Желясков Б. В. 0.000 Допущено
3 Морозов А. М. 0.000 Допущено
4 Лобатенко Г. В. 0.000 Допущено
5 Мінєнко Є. С. 0.000 Зареєстровано