Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТТХПіПБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 9м
ВМ 0
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології молока, жирів і продуктів для індустрії краси
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 45
  • Конкурс на бюджет: 3.6
  • Рекомендовано всього: 44
  • Рекомендовано на бюджет: 10
  • Рекомендован на контракт: 34
  • Рейтингові списки 2020 року
  • Подано заяв: 22
  • Конкурс на бюджет: 5
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 20
  • Рекомендован на контракт: 20
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мінєнко Є. С. 0.000 Зареєстровано
2 Партика В. С. 0.000 Зареєстровано
3 Ткаченко В. В. 0.000 Зареєстровано
4 Жердецька Д. С. 0.000 Зареєстровано