Зачекайте...

181 Харчові технології

Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 5м
ВМ 5 • К 5
Заяв 10
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Феєр В. І. 0.000 До наказу (к) +
2 Човрій В. Р. 0.000 До наказу (к) +
3 Звурська Н. Т. 0.000 До наказу (к) +
4 Шапошнікова А. Р. 0.000 До наказу (к) +
5 Калякіна А. В. 0.000 До наказу (к) +
6 Васильняк Г. М. 0.000 До наказу (к) +
7 Качур А. В. 0.000 Допущено
8 Данило Н. В. 0.000 Допущено
9 Дмитроченко Ю. Ю. 0.000 Допущено
10 Федорчук В. В. 0.000 Відмова