Зачекайте...

181 Харчові технології

Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 5 • К 5
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Масамед Е. В. 142.500 До наказу (к) 142 143
  • Українська мова: 142
  • Історія України: 143
+
2 Андрєєва Г. С. 115.500 До наказу (к) 108 123
  • Українська мова: 108
  • Історія України: 123
+
3 Олаг С. Ю. 111.500 До наказу (к) 116 107
  • Українська мова: 116
  • Географія: 107
+