Зачекайте...

073 Менеджмент

Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 15 • К 15
Заяв 5
Управління та адміністрування / Менеджмент / Готельний і ресторанний менеджмент
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
ЄФВВ (ТЗНК) , k=0.5 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гівчак А. М. 140.000 До наказу (к) 152 128
  • ЄФВВ (ТЗНК): 152
  • Фахове випробування: 128
+
2 Медяник О. В. 138.000 До наказу (к) 148 128
  • ЄФВВ (ТЗНК): 148
  • Фахове випробування: 128
+
3 Швець М. І. 137.000 До наказу (к) 146 128
  • ЄФВВ (ТЗНК): 146
  • Фахове випробування: 128
+
4 Піган Н. В. 127.000 До наказу (к) 150 104
  • ЄФВВ (ТЗНК): 150
  • Фахове випробування: 104
+
5 Парфенюк А. М. 70.000 Відмова 140
  • ЄФВВ (ТЗНК): 140