Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВіППТВ Бакалавр (на основі: Фаховий молодший бакалавр) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 1 • К 1
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Боднар Є. В. 145.000 Скасовано (втрата пріор.) 148 142
  • Українська мова: 148
  • Іноземна мова: 142
2 Хуторянець С. В. 142.500 Скасовано (втрата пріор.) 156 129
  • Українська мова: 156
  • Історія України: 129
3 Андрущенко М. В. 134.500 Скасовано (втрата пріор.) 122 147
  • Українська мова: 122
  • Біологія: 147
4 Коваль О. В. 115.000 Скасовано (втрата пріор.) 119 111
  • Українська мова: 119
  • Біологія: 111