Зачекайте...

181 Харчові технології

Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 5 • БМmax 5
Заяв 2 • Конкурс на бюджет 0.4
Квота 2 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Сабов О. М. Пр. 1 141.500 До наказу (б) 145 138
  • Українська мова: 145
  • Математика: 138
  • ГК: 1.02
+
2 Назаренко А. А. Пр. 1 134.500 До наказу (б) 135 134
  • Українська мова: 135
  • Математика: 134
  • ГК: 1.02
+