Зачекайте...

181 Харчові технології

Технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 11м
ВМ 0
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Керімов Р. С. 0.000 До наказу (к) +
2 Лук`янченко Є. О. 0.000 До наказу (к) +
3 Прошак В. І. 0.000 До наказу (к) +
4 Шмаргун К. Л. 0.000 До наказу (к) +
5 Куций В. В. 0.000 Зареєстровано
6 Карпіч С. О. 0.000 Зареєстровано