Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФБТ Магістр (на основі: Магістр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 2 • К 2
Заяв 4
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 26
  • Конкурс на бюджет: 0.62
  • Зараховано: 23
  • Оригіналів: 23
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2021 року
  • Подано заяв: 62
  • Конкурс на бюджет: 1.94
  • Зараховано: 43
  • Оригіналів: 43
  • Рекомендовано всього: 12
  • Рекомендован на контракт: 12
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Михайлів В. С. 0.000 До наказу (к) +
2 Півторак А. Я. 0.000 До наказу (к) +
3 Нарожняк Р. М. 0.000 До наказу (к) +
4 Фецат А. В. 0.000 Допущено