Зачекайте...

181 Харчові технології

ННХТЕІУІПА Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 9м
ВМ 10 • К 10
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 107-113037 Д. С. 141.500 До наказу (к) 128 155
  • Українська мова: 128
  • Хімія: 155
Квота-2 +
2 107-6890582 Д. С. 140.500 До наказу (к) 144 137
  • Українська мова: 144
  • Історія України: 137
Квота-2 +
3 Шелехань П. К. 165.500 До наказу (к) 145 186
  • Українська мова: 145
  • Біологія: 186
+
4 Кононенко А. С. 123.500 Рекомендовано (к) 121 126
  • Українська мова: 121
  • Математика: 126