Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ТВіППТ Магістр (на основі: Магістр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 1 • К 1
Заяв 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 23
  • Конкурс на бюджет: 1.15
  • Зараховано: 17
  • Оригіналів: 17
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Маховий О. Г. 0.000 Допущено
2 Сластьон М. П. 0.000 Допущено